Ercsi,Rákóczi út 25.

Fiat TALENTO FURGON nettó 4 999 000 Ft-tól

Válasz a városi áruszállításra

A sikernek számos formája van: vigye magával mindet!

Kétszemélyes üléspad
Az előre beszerelhető kétszemélyes üléspaddal a kabin belső terét teljesen kihasználva utazhat komfortban.

1,2 tonna maximális teherbírás
A Talento minden feladatot megkönnyít. Hiszen már a rövid tengelytávú verzió is elegendő helyet kínál három Euro raklap szállítására.

Raktérfogat: 8,6 m3
A Talento tágas raktere tökéletesen alkalmas különféle típusú áruk szállítására. Nagy férőhelynek köszönhetően munkáját most még kényelmesebben végezheti.

Védőborítás a csomagtér oldalára
A nehezen kezelhető rakományok idővel kárt tehetnek Talentója csomagterében. Ez a szériafelszereltség részét képező műanyag oldalsó raktérburkolattal nem fordulhat elő.

Cargo Plus funkció hosszú rakomány szállításához
Az utasülés alatt elhelyezett nyílás lehetővé teszi akár 4,15 méteres tárgyak szállítását a hosszú tengelytávú verzióval.

Motorok
Teljesítmény, megbízhatóság és alacsony fenntartási költségek áru, és személyek szállítása során, a városon belül és kívül. Az Euro 6 motorok széles választékának köszönhetően most biztonságban és nagyobb haszonnal végezheti munkáját.

Külső dizájn

Kompakt és fürge
Tükrökkel együtt csupán 2283 mm széles, és kis fordulókörének köszönhetően a szűk városi utcákon is kiválóan manőverezhető.

Oldalsó tolóajtó és hátsó ajtó
Beszállás, kiszállás és rakodás akadályok nélkül. A tolóajtó 1284 mm-es ajtónyílásának és a 255°-ban nyitható hátsó ajtóknak köszönhetően most minden egyszerűbb.

Négyzetes kialakítású hátsó rész
A Talento négyzetes rakterének köszönhetően raktérfogata megnövekedett. A tágasabb raktérben kényelmesebben szállíthatók a nagyméretű tárgyak olyan utakon is, ahol nincs lehetőség megállásra.

Belső dizájn

A Talento fedélzetén mindennek megvan a helye. A kényelmes, nagyméretű tárolórekeszeknek köszönhetően a vezetés során hasznos eszközöket és kisebb tárgyakat mindig könnyen elérhető helyen tarthatja.

Középső ülés lehajtható asztallal
Komfort tekintetében a Talento igazi profi. Ez a tökéletes munkagép pillanatok alatt praktikus irodává változtatható. Ráadásul az ebédszünet is kényelemben telik a fedélzetén.

Irattartó
Írhat, olvashat és rendezheti dokumentumait a fedélzeten. A Talento fedélzetén a dokumentumtartóknak köszönhetően minden munkaeszköznek megvan a maga helye. Így mobil irodája mindig rendezett lesz.

Szövet
Canvas fekete, Natté szürke, Bark barna: válassza ki a tökéletes színt Talentója kárpitjához. A belső térhez választható három különböző desing a munkában és munka után is érezteti hatását.

Jellemzők

A Talento a maximumot nyújtja biztonság terén, így munkája során a legjobb eredményt érheti el.

ABS EBD és HBA rendszerekkel
A fékrendszerbe integrált blokkolásgátló megakadályozza, hogy a kerekek megcsússzanak függetlenül attól, hogy milyen az útfelület minősége vagy milyen intenzitással fékez.
Az EBD elektronikus fékerő elosztó elosztja a fékerőt az első és hátsó tengelyek között és maximális hatékonyságú fékezést biztosít. Az ABS rendszerbe integrált hidraulikus fékasszisztens annak megfelelően növeli a fékerő intenzitását, hogy a vezető lába milyen erővel nehezedik a gázpedálra.

Utánfutó-stabilizáló rendszer (TSA)
Az utánfutó-stabilizáló rendszer teljes stabilitást garantál vontatás közben is. Ha a jármű megcsúszik, a rendszer automatikusan szabályozza a motor teljesítményét és az egyes kerekeket érő féknyomatékot.

Hill Holder
Lejtőkön a Hill Holder néhány másodpercig a sofőr beavatkozása nélkül, automatikusan fenntartja a féknyomást, így teli raktérrel is megkönnyíti az elindulást.

Elektronikus menetstabilizátor
A elektronikus menetstabilizátor vészhelyzetben, például váratlan akadály kikerülésekor lép közbe. A rendszer monitorozza a jármű oldalirányú gyorsulását és sebességét, az úttapadást és a kormányzási szöget. A gyűjtött adatokat feldolgozza és ha szükséges, a nyomaték megváltoztatásával és a fékrendszer működtetésével visszaállítja a jármű stabilitását.

Traction+
Ez az innovatív hajtásvezérlő rendszer segít megbirkózni a havas, jeges, sáros útfelület vagy a vizes fű jelentette kihívásokkal azáltal, hogy megszünteti az összkerékhajtású kerekek súrlódásából adódó extra terhelést. Ha a hajtott kerék megcsúszik, a Traction+ rendszer arra a kerékre irányítja át a nyomatékot, amelynél a legjobb tapadást érzékeli.

Tolatókamera
Tolatókamera a visszapillantó tükörbe integrált képernyővel. A kamera folyamatosan mutatja a jármű háta mögötti helyet, így biztonságosabban végezheti a tolatási manővereket.

Tolatóradar
Ez a nélkülözhetetlen technológia megkönnyíti a szűk helyeken való parkolást, amikor ügyfeleit látogatja.

Multimédiás központ rádióval, navigációval és 7”-os érintőképernyővel
Az érintőképernyővel, Bluetooth® funkcióval, CD/MP3 lejátszóval és integrált műholdas navigációval felszerelt rádió a megfelelő aláfestő zenével gondoskodik róla, hogy az utazás nyugodt légkörben teljen. A kormánykeréken elhelyezett vezérlőszerveknek köszönhetően pedig a kormánykerék elengedése nélkül vezérelheti a rendszert.

Kulcs nélküli nyitás - és indítás
A Talento felismeri tulajdonosát. Ha a jármű kulcsát magánál tartja, az ajtókat egyetlen gombnyomással zárhatja és nyithatja.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNKAjánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Fiat Ercsi - Autócentrum Szabó
Cím
2451 Ercsi, Rákóczi út 25.
Telefon
+36 (25) 505 605
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk