Ercsi,Rákóczi út 25.

Fiat 500L 4 299 000 Ft-tól

Legendás 500-as design extra kivitelben.

Új dizájn, egy még ikonikusabb kinézetért, az 500 család összes megkülönböztető funkciójával ötvözve.

Tágas, kényelmes és elegáns. Bár sohasem szeretne majd kiszállni az új 500L-ből, de amikor mégis parkolásra kerül a sor, használja az új, ergonomikusabb kéziféket, hogy biztonságban hagyhassa az autóját.

Az 500L csomagtere nem ismer kompromisszumot: a 455 literes helykínálat garantálja, hogy Ön és családja is magával vihet mindent, amire szükségük van. Sőt, a Cargo Magic Space áthelyezhető csomagtér-padlóval Ön dönti el, hogyan osztja fel a teret. A hátsó üléseket lehajtva pedig 1480 literes csomagteret kap.

Külső dizájn

Az 500-as család stílusjegyei most még inkább szembetűnőek az új 500L-en. Újragondolt külső arculat az ikonikus elemekkel.

Belső dizájn

Határtalan tér az eleganciának.
A tágas, kényelmes és elegáns egyterű 3,17 köbméter életteret kínál, amit az új, átdolgozott belső részletek tesznek még jobbá. Az új 500L: helyezze magát kényelembe, és induljon útnak.

A 1,5 négyzetméteres panorámatetőnek köszönhetően egyrészt csökken a vezető holttere, másrészt végtelen látványban gyönyörködhetnek az utasok; nappal a napfény és a kék ég, éjszaka pedig a hold és a csillagok tárulnak eléjük.

Jellemzők

Az új 500L-lel a technológia a szó szoros értelmében kéznél van. A kiemelkedő dizájn mellett az új kormánykerék beépített kezelőszervei gondoskodnak a kényelméről, mivel a rádió és a műszerfal összes fő funkcióját az ujjai legkisebb mozdulataival vezérelheti.

Új TFT
Kövesse figyelemmel útjait az új műszerfalon. Az új 3,5”-os színes TFT kijelző, valamint az átdolgozott kialakítás, amely még több helyet kínál a műszerfalon, tökéletes rálátást biztosít a vezetőknek minden paraméterre.

Műholdas navigáció
A TomTom műholdas navigáció rendelkezik az összes leginkább innovatív funkcióval, mint amilyen az IQ Routes, a műholdas navigációs rendszerekbe épített valaha volt legnagyobb útvonal adatbázissal, és segít megtalálni a leggyorsabb útvonalat a céljához. Az új Uconnect 7” HD NAV LIVE rendszer az érintőképernyők minden funkcióját ismeri, csippentéssel zoom-olhat a térképen, míg el nem jut az Önnek megfelelő nézetig.

Uconnect™ LIVE
A technológia szerelmese? Akkor szeretni fogja a Uconnect LIVE-ot is. Csatlakoztassa a Uconnect rádiót okostelefonjához, és használjon számos alkalmazást az autóba épített rendszeren, például eco:Drive: a vezetési stílus monitorzása, ami segít javítani az üzemanyag takarékosságot. my:Car: az autó állapotának monitorozása, igény szerint okostelefonon, és parkolási emlékeztető. Facebook bejelentkezés és Twitter. Vagy hallgasson bármit a Deezer 43 millió zeneszámából, a TuneIn 100 millió rádió állomásából, kövesse valós időben a híreket a Reutersen, a közlekedési információkat, a sebességmérő kamerák helyszíneit valamint az időjárás előrejelzést a TomTom Live szolgáltatásaiban. Mi mást kérhetne még?

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kilométer0 km

Gyártási év2018

Készleten

ÜzemanyagBenzin

Hengerűrtartalom1368 cm3

SAVE 12 %
5 547 000 Ft
4 860 000 Ft

Kilométer0 km

Gyártási év2019

ÜzemanyagBenzin

Hengerűrtartalom1368 cm3

Kilométer0 km

Gyártási év2019

ÜzemanyagDízel

Hengerűrtartalom1598 cm3

Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Fiat Ercsi - Autócentrum Szabó
Cím
2451 Ercsi, Rákóczi út 25.
Telefon
+36 (25) 505 605
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk